Word lid van NFN

Dit zijn de voordelen

Word lid van NFN

Bij NFN zetten wij ons iedere dag weer vol enthousiasme en daadkracht in voor jou en al die andere Nederlanders die graag bloot recreëren. Word lid van NFN Open en Bloot – dan draag je bij aan de acceptatie van bloot en heb je op veel manieren een streepje voor:

✔ Met jouw lidmaatschap help je mee om al die prachtige blootlocaties in Nederland te laten voortbestaan en uit te breiden.

✔ Samen met jou bouwen we aan veiligheid, vrijheid, respect en aan een wereld waarin iedereen zijn eigen keuzes kan maken.

✔ Je draagt bij aan de promotie, acceptatie en de imagoverbetering van bloot in Nederland.

✔ Je krijgt 4x per jaar onze magazines Bloot! of UIT! thuisgestuurd.

✔ Met onze ledenpas heb je toegang tot alle blootlocaties; waar dan ook ter wereld!

✔ Om het blote leven nog leuker te maken organiseren wij vaak evenementen en activiteiten.

✔ Kortingen en voordelen bij een groot aantal campings, sauna’s, vakantielocaties en verenigingsterreinen.

✔ In onze webshop vind je allerlei leuke artikelen waar je als lid extra korting op krijgt.

Je bent lid voor maar € 30,20 per jaar! Dat is slechts € 2,50 per maand!

Ontdek De Voordelen 1

Het lidmaatschap is persoonsgebonden, loopt een kalenderjaar en wordt jaarlijks automatisch verlengd. Voor jongeren tot 25 jaar is het lidmaatschap helemaal gratis! Voor het buitenland geldt er een toeslag in portokosten van € 20,- binnen europa en € 30,- wereldwijd per jaar. Bekijk hier de voorwaarden van het lidmaatschap en de algemene voorwaarden. 

Ja, ik wil lid worden

Doe er je voordeel mee!

Najaarsactie: gratis lid tot 2020!
Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid. Met je ledenpas profiteer je direct van alle voordelen van het lidmaatschap én je krijgt onze magazines Bloot! en UIT! thuisgestuurd!

Advies en informatie
Vragen over bloot recreëren? Je kunt bij ons altijd terecht voor informatie en advies. Op onze websites, in onze magazines, nieuwsbrieven en via social media houden we je altijd op de hoogte van het laatste nieuws. En via onze locatiezoeker ben je slechts 1 klik verwijderd van meer dan 1.500 prachtige campings, accommodaties, stranden en sauna’s in binnen- en buitenland.

Belangenbehartiging
NFN is de belangenbehartiger voor naakt recreërend Nederland. Wij willen dit gevoel van vrijheid voor zoveel mogelijk Nederlanders mogelijk maken en maatschappelijk nog beter geaccepteerd krijgen. Dat maak jij als lid mogelijk!

Ledenvoordeel
Onze leden krijgen korting bij veel campings, sauna’s, vakantielocaties en verenigingsterreinen. En in onze webshop vind je allerlei leuke artikelen waar je als lid extra korting op krijgt.

Alle voordelen