Lid worden van NFN

en profiteren van allerlei kortingsacties!

Lid worden van NFN

Wat leuk dat je overweegt om lid te worden van NFN! Wij zetten ons met veel plezier en daadkracht in voor jou en al die andere Nederlanders die graag bloot recreëren. Met jouw contributie help je mee om de prachtige naturistische locaties te laten voortbestaan en draag je bij aan een positieve beeldvorming rondom naaktrecreatie. 

Leuke kortingen!

Vind jij het ook zo fijn om lekker naakt te recreëren? Op het strand, een camping of af en toe in de sauna? Als je lid wordt van NFN kun je pas terecht bij alle naaktlocaties ter wereld. Daarnaast hebben we leuke kortingen en voordelen voor je geregeld. Niet alleen bij campings en accommodaties in binnen- en buitenland, maar ook bij sauna's en webwinkels. Ook ontvang je UIT! gratis in de bus.

Laat deze kans niet voorbijgaan en meld je snel aan! Een lidmaatschap kost € 29,30 per jaar. Als je de eerste keer per iDeal betaalt, krijg je een korting.

Collage 1

Klik hier voor de spelregels van het lidmaatschap.

Ja, ik wil lid worden

Wat brengt het lidmaatschap jou

  • Met het INF/NFN-zegel op je ledenpas krijg je toegang tot alle naaktlocaties wereldwijd.
  • Natuurlijk veel voordeel. Je krijgt kortingen op campings en accommodaties, op leuke producten, op toegang tot de sauna, verzekeringen etc. Je hebt je lidmaatschap er dus zo weer uit!
  • Belangenbehartiging staat bij ons hoog op te agenda. Wij zorgen ervoor dat naaktstranden en naaktrecreatieterreinen behouden, onderhouden en uitgebreid worden.
  • Op zoek naar een locatie in binnen- of buitenland? Dan ben je bij NFN aan het juiste adres. NFN heeft een zeer uitgebreide database met naaktstranden, naturistencampings en wellnesslocaties wereldwijd.
  • Je krijgt 4x per jaar het magazine UIT! in de bus.
  • Je kunt gratis gebruikmaken van de NFN app, waarmee je direct een geschikt strand, een goede camping of een mooie sauna in de omgeving kunt vinden (mét uitgebreide locatie-informatie en routebeschrijving).

                       

Alle voordelen

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×