Swimfun Joure geeft vervolg aan naaktzwemmen

Nieuws

20 december 2018 -

Goed nieuws: Swimfun Joure in Friesland heeft besloten een vervolg te geven aan het blootzwemmen. Op zondag 16 december kon er voor het eerst naakt worden gezwommen in dit prachtig vernieuwde zwemparadijs. Het was een groot succes!

Dankzij de grote opkomst - van meer dan 80 bezoekers - gaat Swimfun Joure in januari en februari opnieuw open voor blootzwemmers. Ook heb je dan iets langer de tijd om gebruik te maken van de glijbanen en de hoge golven van het golfslagbad. Baantjes trekken mag natuurlijk ook…  

De nieuwe tijdstippen voor het naaktzwemmen:

  • Zondag 13 januari van 19:00 tot 20:30 uur.  
  • Zondag 3 februari van 19:00 tot 20:30 uur.
  • Zondag 3 maart van 19:00 tot 20:30 uur.
  • Zondag 31 maart van 19:00 tot 20:30 uur.

Als er ook tijdens deze zwemavonden voldoende animo is, wordt het blootzwemmen structureel opgenomen in de winterplanning.

Kijk voor meer informatie over het zwembad op de website van Swimfun in Joure

Nieuws

Foutje bij bezorging UIT!

21 maart -

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

E-mailadres doorgeven

28 februari - Via e-mail stelt NFN je het snelst op de hoogte van actuele ledeninformatie. Is je e-mailadres nog niet bij ons bekend? Geef ‘m dan door. Zo mis je geen belangrijke meldingen.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

NFN op sociale media

19 februari - NFN maakt gebruik van social media om je te inspireren en informeren. Je kunt ons volgen op Facebook, Instagram, Youtube, Linkedin en Twitter.

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×