Tweede editie Blootstraatje op de Vakantiebeurs groot succes

Nieuws

15 januari 2019 -

Afgelopen week was NFN op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Wij bevolkten samen met reisbureau Internatuur en een tiental buitenlandse vakantielocaties het Blootstraatje. Het was de tweede keer dat wij samen met de Vakantiebeurs dit straatje – vol inspiratie en informatie over blootrecreatie – organiseerden. Het was weer een groot succes!

Inspiratie & informatie

De Vakantiebeurs was dit jaar een dag korter dan we gewend waren. Volgens de beursorganisatie trok het evenement wél net zoveel bezoekers als voorgaande jaren. Dus waren en dagelijks flink meer bezoekers op de beurs. Veel oude bekenden lieten hun gezicht zien. En minstens zoveel ‘nieuwe’ bloteriken bezochten het Blootstraatje. We hebben iedereen met veel enthousiasme voorzien van informatie en leuke producten als de laatste Wereldgids, boeken over bloot recreëren of zo’n mooie BlootGewoon! hamamdoek. Ook verwelkomden we tientallen nieuwe leden. Zij kregen een sauna-entreekaart als welkomstcadeau!

Meet & Greet 

Bijzonder dit jaar was de Meet & Greet voor single reizigers. Op deze informele bijeenkomst ontmoeten zij anderen die ook alleen op vakantie gaan – maar dit gezelliger vinden met een reismaatje. Ruim 50 bezoekers maakten van deze gelegenheid gebruik. Gezien de enthousiaste reacties hielden velen er leuke contacten aan over. Voor herhaling vatbaar wat ons betreft.

Meer BlootGewoon! evenementen

Heb je de Vakantiebeurs gemist? Houd dan onze evenementenagenda goed in de gaten. Ook dit jaar organiseren we weer diverse leuke activiteiten en evenementen waar ook jij naar toe kunt gaan!

Nieuws

Bezoekers moeten weg naar nieuwe Zilverstrand nog vinden

13 februari - Vorig jaar werd het Zilverstrand in Almere heropend. Het strand heeft een open en ruime inrichting, maar de bezoekers moeten de weg naar dit naaktstrand nog vinden.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Maak kennis met de merken van NFN

23 januari - Er gebeurt van alles bij NFN. Nadat we vorig jaar het merk BlootGewoon! lanceerden, is er nu Natuurlijk! NFN. Hiermee doen we recht aan de verschillende wensen die mensen hebben.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Wereldgids 2019 nu in onze webshop!

22 januari - De allernieuwste Wereldgids 2019 van 'La Vie au Soleil' is vanaf NU te bestellen in onze webshop! In deze kleurrijke Nederlandstalige gids staan meer dan 800 blootbestemmingen!

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×