Politie Rhenen lekker kort door de bocht

Nieuws

17 juli 2018 -

Afgelopen zondag kreeg de politie in Rhenen klachten over naaktrecreatie bij een lokale plas. “Dit is uiteraard niet toegestaan”, meldt de politie op Facebook. En de politie waarschuwt de naaktrecreanten voor een dubbele bekeuring. Voor de plas geldt namelijk een toegangsverbod, hetgeen een bekeuring oplevert. En: “Met een boete erbij voor in je blootje lopen wordt het heel prijzig.’’

NFN heeft via de genoemde Facebook-pagina en andere fora de politie en lezers inmiddels geïnformeerd over hoe het juridisch zit met blootrecreatie: je mag namelijk bloot recreëren op plekken die hiervoor zijn aangewezen én op plekken die hiervoor geschikt zijn. Zou het gebied openbaar toegankelijk zijn, dan was het maar zeer de vraag of naaktrecreatie “uiteraard niet is toegestaan”, zoals de politie beweert. Beetje kort door de bocht dus. Lees hier meer over de wetgeving.

O ja: voor de Rhenense plas geldt dus: “verboden toegang”. Dus je kunt hier beter wegblijven. Met of zonder kleren!

Nieuws

Blote Nieuwjaarsduiken 2019

19 december - Wil je 2019 lekker fris beginnen? Ga dan op 1 januari naar één van de blote Nieuwjaarsduiken in Nederland. Wij maakten een overzicht voor je.    

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Digitaal factureren

19 december - Goed nieuws! Je kunt de factuur voor je lidmaatschap voortaan digitaal ontvangen. Heb je je nog niet aangemeld voor digitaal factureren? Geef ons dan je e-mailadres door.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Moet Goed Af plaatsmaken voor een woonwijk?

11 december - De komende feestdagen zullen voor de leden van naturistenvereniging Goed Af minder feestelijk worden. Waarschijnlijk moet hun terrein wijken voor de nieuwe woonwijk 'Amstelwijck'.

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×