Naturistengedeelte Loodsmansduin blijft

Nieuws

25 juli 2018 -

Het naturistengedeelte op camping Loodsmansduin bij Den Hoorn (Texel) blijft de komende twee à drie jaar bestaan. NFN heeft zich sterk gemaakt voor behoud ervan. Dit is namelijk het enige terrein op de Waddeneilanden waar je in je blootje kunt kamperen.

Het gedeelte waar bloot gekampeerd mag worden is al sinds 1989 in gebruik. Het beslaat één van de mooiste plekjes van de camping, in de duinen, maar de bezettingsgraad (het aantal gasten) is niet optimaal. Omdat het aantal geklede campinggasten wel toenam, werd het idee geopperd het mooste stukje van de camping voor iedereen open te stellen en zodoende het naaktgedeelte te verkleinen. Na overleg met NFN heeft Loodsmansduin besloten de huidige situatie nog zo'n twee à drie jaar aan te zien om daarna met een definitief besluit te komen.

NFN houdt de situatie in de gaten! En mochten jullie nog richting Texel willen gaan, check dan of er nog plaats is op dit mooie natuurstukje van de camping!

Nieuws

Digitaal factureren

19 december - Goed nieuws! Je kunt de factuur voor je lidmaatschap voortaan digitaal ontvangen. Heb je je nog niet aangemeld voor digitaal factureren? Geef ons dan je e-mailadres door.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Moet Goed Af plaatsmaken voor een woonwijk?

11 december - De komende feestdagen zullen voor de leden van naturistenvereniging Goed Af minder feestelijk worden. Waarschijnlijk moet hun terrein wijken voor de nieuwe woonwijk 'Amstelwijck'.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Blootzwemdag Tikibad trending op Nederlandse social media

05 december - Op 16 december organiseert Natuurlijk! NFN voor het tiende achtereenvolgende jaar een blootzwemdag in het Tikibad. Voor het eerst levert dit extreem veel media-aandacht op!

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×