Najaarsactie 2018

Nieuws

1 oktober 2018 -

2019 wordt een heerlijk blootjaar! Hoe we dat weten? Er staan weer tal van leuke blootactiviteiten op het programma. Onze redactie barst van de ideeën voor mooie nieuwe edities van onze magazines Bloot! en UIT! Volgend jaar is er geen blootlocatie op de wereld die aan je aandacht kan ontsnappen; onze nieuwe locatiezoeker BlootKompas! zorgt ervoor dat je dankzij de vele filtermogelijkheden altijd een naturistenterrein, camping, strand, B&B of sauna vindt die bij je past. Ons nieuwe merk Natuurlijk! NFN is er voor iedereen die bloot ontspannen meer vindt dan iets wat je af en toe doet als het zo uitkomt. Op de gloednieuwe website www.natuurlijknfn.nu vind je als naturist alle activiteiten, nieuwtjes en informatie die voor jou van belang zijn.

Word nu lid van NFN en ontvang je lidmaatschap tot 2019 gratis>

Samen staan we sterk

Dit kunnen wij alleen mogelijk maken samen met jou! Want alleen met en door onze leden kunnen we in alle rust en vrijheid bloot blijven genieten! Samen met hen bouwen we aan veiligheid, vrijheid, respect en aan een wereld waarin iedereen zijn eigen keuzes kan maken.

Dit jaar gratis lid
Als je nu (in ieder geval vóór 1 december) lid wordt, dan ontvang je het resterende lidmaatschap van 2018 gratis! Dat betekent dat je ook de vierde editie ons ledenmagazine ontvangt en gebruik kunt maken van alle ledenvoordelen die je vindt op onze Ledenvoordeelpagina.

Ledenvoordeel
Het lidmaatschap voor Natuurlijk! NFN bedraagt in 2019 € 29,75. Wij waarderen het dat je lid wilt worden. Daarom hebben we kortingen geregeld bij een groot aantal campings, sauna’s, vakantielocaties en verenigingsterreinen. Wist je trouwens dat jij als lid van Natuurlijk! NFN met je ledenpas terecht kunt bij alle naaktlocaties ter wereld? En in onze webshop vind je allerlei leuke artikelen waar je als lid extra korting op krijgt. Je hebt je lidmaatschap er dus zo weer uit!

Word nu lid van NFN en ontvang je lidmaatschap tot 2019 gratis>

Persbericht

Geklede saunabezoeker trekt zwemkleding uit

12 oktober - Hoewel er steeds meer badkledingdagen komen bij sauna’s in Nederland, switchen veel badkledingdragers uiteindelijk toch naar bloot saunabezoek. Dat blijkt uit onderzoek bij sauna's

Lees dit persbericht
Nieuws

Bloot! Wellness-special

08 oktober - Vanaf 12 oktober ligt de derde editie van ons magazine Bloot! in de winkels. Bloot! is hét magazine over vrijheid, ontspannen en lekker in je vel zitten.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Noordwijk geeft gehoor aan vraag NFN

05 september - De gemeente Noordwijk neemt de NFN-vraag om verplaatsing van het naaktstrand mee in de eerstvolgende strandwijziging in 2020.

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×