Camping Natukreek sluit deuren

Nieuws

16 augustus 2018 -

Camping Natukreek in Zwartewaal heeft nieuwe eigenaren. De camping gaat verder onder een andere naam en is niet langer naturistisch.

Dit is de droeve essentie van een brief die vaste bewoners en jaarplaatshouders gisteren ontvingen. Sinds 1 augustus heeft het terrein nieuwe eigenaren die het terrein niet langer openstellen voor naaktrecreatie. Volgens de verkoper was het terrein onvoldoende rendabel. Daarnaast dienen er nieuwe investeringen plaats te vinden. De combinatie van deze factoren heeft hem doen besluiten tot verkoop. Wrang in dit verhaal is dat veel vaste bezoekers en eigenaren ook in 2004 met verkoop van het terrein te maken kregen. Tot dan was een toenmalige dochtermaatschappij van NFN eigenaar van het terrein. Het lukte bij verkoop toen in elk geval de naturistische bestemming te houden. Nu is dus dit helaas niet het geval.

De vorige eigenaar (tevens eigenaar van Naturistenpark Flevo-Natuur) biedt gedupeerden de mogelijkheid hiernaar te verhuizen. Ook kan men vragen stellen over de verkoop via verkoopvan@natukreek.nl.

NFN betreurt uiteraard het verlies van een mooie, naturistische bestemming op een plek direct aan het water, maar NFN stelt ook vast dat het terreinexploitanten vrijstaat een naturistische bestemming op te heffen. Net zoals men ervoor kan kiezen een naturistencamping op te starten. Als je vragen aan NFN hebt, mail dan naar bernd@nfn.nl. NFN ondersteunt de bewoners via de activiteitenvereniging Club Natukreek om het proces zo goed mogelijk te laten verlopen.

Nieuws

Bezoekers moeten weg naar nieuwe Zilverstrand nog vinden

13 februari - Vorig jaar werd het Zilverstrand in Almere heropend. Het strand heeft een open en ruime inrichting, maar de bezoekers moeten de weg naar dit naaktstrand nog vinden.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Maak kennis met de merken van NFN

23 januari - Er gebeurt van alles bij NFN. Nadat we vorig jaar het merk BlootGewoon! lanceerden, is er nu Natuurlijk! NFN. Hiermee doen we recht aan de verschillende wensen die mensen hebben.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Wereldgids 2019 nu in onze webshop!

22 januari - De allernieuwste Wereldgids 2019 van 'La Vie au Soleil' is vanaf NU te bestellen in onze webshop! In deze kleurrijke Nederlandstalige gids staan meer dan 800 blootbestemmingen!

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×