Figureer jij in ons tijdschrift?

Gezocht

31 juli 2018 -

Zien mensen aan jouw kleding af dat je wel eens in je blootje zont? Voor de rubriek 'Zoek de bloterik' in tijdschrift Bloot! zoeken we voor dinsdag 14 augustus figuranten die zich op een groepsfoto willen laten fotograferen.

Het gaat om een geënsceneerde foto in een wellnessresort, die dient om op een speelse manier te laten zien dat naaktrecreanten heel gewone mensen zijn, en niet de ‘geitenwollensokkentypes’ die de media er helaas vaak weten uit te plukken. Je wordt met enkele anderen in een badjas gefotografeerd. Daarnaast zal een journalist je vragen wat jij zo relaxt vindt aan bloot recreëren. Er zullen ook mensen op de foto staan die juist geen naaktrecreant zijn. Ook naar deze mensen zijn we op zoek, dus ken jij mensen die niets met naaktrecreatie hebben, willen vertellen waarom en wel (gekleed) op de foto willen in ons mooie magazine? Laat het ons weten!

Je krijgt voor je deelname een VVV Cadeaubon t.w.v. 20 euro en reiskosten worden vergoed. De shoot vindt om 8.30 uur plaats, dus het is belangrijk dat je dan bij het wellnessresort in de Zaanstreek kunt zijn. Alle benodigde informatie krijg je uiteraard van tevoren. Meedoen? Je kunt je aanmelden door een foto van jezelf te mailen aan redactie@nfn.nl. Vermeld hierbij ook je leeftijd en je woonplaats.

Nieuws

Blote Nieuwjaarsduiken 2019

19 december - Wil je 2019 lekker fris beginnen? Ga dan op 1 januari naar één van de blote Nieuwjaarsduiken in Nederland. Wij maakten een overzicht voor je.    

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Digitaal factureren

19 december - Goed nieuws! Je kunt de factuur voor je lidmaatschap voortaan digitaal ontvangen. Heb je je nog niet aangemeld voor digitaal factureren? Geef ons dan je e-mailadres door.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Moet Goed Af plaatsmaken voor een woonwijk?

11 december - De komende feestdagen zullen voor de leden van naturistenvereniging Goed Af minder feestelijk worden. Waarschijnlijk moet hun terrein wijken voor de nieuwe woonwijk 'Amstelwijck'.

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×