Nieuws

Het laatste nieuws & actualiteiten

Nieuws

Wil jij stralen in Bloot! magazine #5?
Lijkt het jou leuk om te figureren of mee te werken aan een interview in hét magazine over vrijheid, ontspannen en lekker in je vel zitten? Bloot #4 is net vers van de pers, maar in oktober komt er weer een nieuwe editie uit. Lees snel de oproepen.
Meer informatie

Bloot! magazine is er weer!
De vierde editie van hét lifestyleblad voor iedereen die graag naar de sauna, het naaktstrand of de blootcamping gaat (of daar nieuwsgierig naar is!), ligt vanaf 8 juni 2019 in de winkel en in onze webshop. 
Meer informatie  

Blooturen sauna en wellness Optisport Soest fors verruimd
Goed nieuws voor fitnessers en zwemmers in Soest e.o.! Sinds maart kunnen jullie weer bijna iedere dag bloot in de sauna en wellness van Sportboulevard De Engh. 
Lees dit nieuwsitem

BlootKompas! Live
Onze gloednieuwe locatiezoeker is 'live'. Na maanden keihard werken presenteert NFN Open & Bloot vol trots BlootKompas! met meer dan 1.500 blootbestemmingen! 
Naar BlootKompas!

Vernieuwd naaktstrand Berendonck eindelijk officieel!
Het vernieuwde naaktstrand biedt rust en heeft mooi uitzicht over de plas. Er zijn goednieuwe faciliteiten. Het resultaat van maar liefst 15 jaar samenwerking tussen NFN en vaste bezoekers, gebiedsbeheerder Leisurelands en gemeente Wijchen.
Lees dit nieuwsitem

Christine Kouman optimist van de dag bij EenVandaag
In Radio EenVandaag komt iedere dag de Optimist aan het woord: iemand met een positieve kijk op de wereld. Vandaag was Christine Kouman, directeur van NFN Open & Bloot optimist van de dag!
Lees dit nieuwsitem

Frituurwolken pakken zich samen boven naturistenterrein Hellevoetsluis
Gemeente Hellevoetsluis wil voor patatfabriek Farm Frites een nieuwe weg aanleggen. Deze gaat rakelings langs het verenigingsterrein De Brongaard of snijdt er zelfs een stuk af.
Lees dit nieuwsitem

Onderzoek Motivaction
NFN Open & Bloot voert in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction een markt- en imago-onderzoek uit. 
Lees dit nieuwsitem

Foutje bij bezorging UIT!
UIT! net ontvangen? Dan is je misschien al opgevallen dat de cover deze keer goed te zien was. Waar er normaal gesproken nog iets discreets op de cover wordt gelegd, is dat nu helaas misgegaan. 
Lees dit nieuwsitem

Is je e-mailadres al bij ons bekend?28 februari - Geen belangrijke meldingen van NFN missen? Geef je e-mailadres dan aan ons door. 
E-mailadres doorgeven

Wat doet NFN?
21 februari - Ben je lid van een naturistenverenining en vraag je je af wat NFN Open en Bloot dan voor jou en jullie vereninging betekent? Je leest het in dit artikel.
Lees dit nieuwsitem

Bezoekers moeten weg naar nieuwe Zilverstrand nog vinden
13 februari - Vorig jaar werd het Zilverstrand in Almere heropend. Het strand heeft een open en ruime inrichting, maar de bezoekers moeten de weg naar dit naaktstrand nog vinden.
Lees dit nieuwsitem

Maak kennis met de merken van NFN
23 januari - Er gebeurt van alles bij NFN. Nadat we vorig jaar het merk BlootGewoon! lanceerden, is er nu Natuurlijk! NFN. Hiermee doen we recht aan de verschillende wensen die mensen hebben.
Lees dit nieuwsitem

Wereldgids 2019 nu in onze webshop!
22 januari - De allernieuwste Wereldgids 2019 van 'La Vie au Soleil' is vanaf NU verkrijgbaar in onze webshop! In deze kleurrijke Nederlandstalige gids staan meer dan 800 blootbestemmingen!
Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×