NFN op de Vakantiebeurs

Vakantiebeurs 2017 - Alsof je er al bent!

Wat kun je verwachten? Honderden deelnemers die jou bijpraten over de mooiste reizen en bestemmingen, ontdek het nieuwe avontuurlijke continent Outfreeca, proef heerlijke lokale hapjes en geniet van traditionele dans en muziek. Tijdens een bezoek aan de Vakantiebeurs zie je letterlijk de hele wereld aan je voorbijtrekken, van Frankrijk, Italië en Portugal, loop je zo door naar Amerika, Afrika, China en Australië. Je ontdekt dit jaar voor het eerst ook China, Bosnië-Herzegovina en Mauritius. Het is net alsof je er al bent.

Nieuw: het Nederland Paviljoen
Nieuw op de Vakantiebeurs is dit jaar het Nederland Paviljoen, met allerlei deelnemers die je over een vakantie in eigen land vertellen. Want hoe leuk is het om er af en toe op uit te trekken en toch dichtbij huis te zijn? 

Of je nou van actieve vakanties houdt, ontspannen reizen, familievakanties of stedentrips; er is voor iedereen wat wils. Natuurlijk kun je je overal laten informeren over de mooiste reizen, maar je kunt ook van alles doen op het vakantie-event. Kom duiken, fietsen, suppen, klimmen en kamperen. Na je bezoek aan de Vakantiebeurs is je bucketlist vast en zeker een stukje langer en loop je over de vakantie-inspiratie.

Waar vind je NFN?

NFN is op 2 plekken aanwezig op de Vakantiebeurs.

Onze stand vind je in hal 7 direct naast het centrale terras. Hier geven we je alle informatie over naaktrecreatie in het algemeen en vakanties in binnen- en buitenland. Ook kun je hier terecht voor leuke producten zoals de nieuwste FKK-gids, hamamdoeken en doppers. En dat natuurlijk tegen speciale beursprijzen!

We zijn ook te vinden in het Nederland Paviljoen in hal 11 waar we de Nederlandse bestemmingen en stranden vertegenwoordigen.

We zien je graag!

Speciale beursactie

Wil je lid worden van NFN en van alle voordelen te profiteren? Kom dan naar onze stand op de beurs om je aan te melden, want de beursactie is dit jaar wel heel aantrekkelijk! Als nieuw lid van NFN krijg je een gratis entreekaart voor een saunabezoek. Je kunt kiezen uit de volgende sauna's:

Winactie

Kom naar onze stand, doe mee met onze winactie en wie weet win jij twee entreekaarten voor twee personen voor de sauna's van Select Wellness Group. We mogen maar liefst 15x2 kaarten verloten.

Select Wellness Group keuze uit maar liefst 29 wellnesslocaties in Nederland! 
De wellnesslocaties hebben ieder een eigen identiteit en karakter, waar persoonlijke aandacht en service voorop staan; Wellness with a personal touch. Het zijn de perfecte locaties voor een ontspannen wellnessdag met een verscheidenheid aan sauna- en wellnessfaciliteiten, ontspannende (beauty)behandelingen en heerlijke gerechten.

Een dag ontspannen, wegdromen en helemaal tot rust komen. Dat wil jij toch ook?

Entreetickets met korting!

Als NFN-lid kun je met korting naar de Vakantiebeurs. Je betaalt slechts € 11,-. 
Koop hier je kaartje(s)!

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×