Naaktzwemdag Tikibad op 16 december!

Algemene informatie

Naaktzwemdag Tikibad op 16 december 2018!
Het is inmiddels een traditie. De naaktzwemdag in het tropische zwemparadijs van Attractiepark Duinrell. Op zondag 16 december is het Tikibad weer exclusief geopend voor bloteriken. Iedereen met een geldige NFN-ledenpas kan tegen een gereduceerd tarief naar hartelust meedeinen in het golfslagbad, roetjsen van de glijbanen, chillen in de Lazy River en natuurlijk gebruikmaken van alle andere faciliteiten. Voor de kleintjes valt er ook genoeg te beleven in het peutergedeelte met miniglijbanen.

Tickets 
Tickets kosten € 11,50 p.p. voor leden en voor introducés € 13,-.

 • Ieder lid mag één introducee meenemen.
 • Belangrijk is dat je gelijktijdig aankomt bij de kassa van het Tikibad.
 • Vergeet je ledenpas niet, want die moet je laten zien!
 • Kinderen tot 3 jaar krijgen gratis toegang. De maximale toegangstijd is 4 uur. 

Het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux!

16 unieke glijbanen maken het Tikibad tot het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux!
Spiksplinternieuw zijn de Triton, een driedubbele Cone glijbaan. Van een hoogte van bijna 20 meter glijden de gasten op een tweepersoonsband razendsnel naar beneden de Cone in. Roetjsen to the MAX! Ook nieuw is Waterpark Playa, speciaal voor stoere jongens en meiden van 0 tot 12 jaar. Dit waterspeelparadijs is pas geopend en beslaat zo'n 1.000 m2, met glijbanen speciaal voor avontuurlijke kids. Natuurlijk kun je in het Tikibad ook heerlijk ontspannen. Laat je meevoeren in het golfslagbad, neem plaats in één van de heerlijke whirlpools of damp even lekker uit in de stoomcabine.

Spectaculaire uitbreiding Tikibad!

Het Tikibad is nu nóg spectaculairder! De nieuwe driedubbele Cone glijbaan Triton van 163 meter lang zorgt voor een enorme adrenalinekick! Van een hoogte van bijna 20 meter glij je op een tweepersoonsband razendsnel naar beneden de Cone (trechter) in. Je glijdt tegen de wand omhoog en weer terug naar beneden. Na deze slinger glij je door naar de volgende twee Cones.

TB Duinrell Buitenaanzicht Triton Klein


Daarnaast kunnen kinderen van 0 tot 12 jaar terecht in waterspeeltuin Playa, een bijna 1.000m² grote indoor waterspeeltuin. Met een groot waterklimtoestel met een 'tipping bucket' (kantelende waterton) en diverse waterspeeltoestellen. De 'Triple Slide', 'Duo Racer' en 'Body Cone' zijn glijbanen speciaal voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen van 0 tot 4 jaar is er in Playa een verwarmd waterspeelbad, waar zij zich met hun ouders kunnen vermaken.

Artist Impressions Waterspeeltuin Playa 1

Tickets koop je via onderstaande button

Koop

Tickets kosten € 11,50 p.p. voor leden en voor introducés € 13,-.

 • Ieder lid mag één introducee meenemen.
 • Belangrijk is dat je gelijktijdig aankomt bij de kassa van het Tikibad.
 • Entree vanaf 14:30u en vanaf 15:30u.
 • Vergeet je ledenpas niet, want die moet je laten zien!
 • Kinderen tot 3 jaar krijgen gratis toegang. De maximale toegangstijd is 4 uur.
 • Langer blijven? Dan betaal je per half uur €1 extra.

Voorwaarden naaktzwemdag Tikibad 16 december

De e-tickets zijn alleen geldig in combinatie met een geldige NFN-pas of, voor introducés die meekomen met een NFN-lid, met volledig ingevulde informatiestrook onderaan het ticket. Bij de kassa wordt om de pas gevraagd, zorg dus dat je deze bij de hand hebt. Niet-Nederlandse naturisten die via iDeal kunnen betalen en in het bezit zijn van een geldige naturistenpas (met een INF-zegel) zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Let op:

 • Het aantal entreekaarten is beperkt. Op=op.
 • De entreetickets zijn uitsluitend geldig op 16 december 2018 tijdens de genoemde tijden.
 • Er wordt altijd om een geldige naturistenpas (met een INF-zegel) gevraagd. Mensen zonder pas, die niet als introducee met een (NFN-)lid meekomen, kunnen niet naar binnen, ook niet als ze wel de toegangskaarten hebben.
 • Elk NFN-lid mag maximaal één introducee meenemen. Als introducee moet je je samen met het NFN-lid melden bij de entree.
 • Kom je met kinderen? Hou er dan rekening mee dat het kind minimaal 1.20 meter moet zijn om (zonder vleugeltjes) van alle voorzieningen gebruik te mogen maken.
 • Om de privacy te waarborgen is het gebruik van smartphones en camera’s in het Tikibad niet toegestaan. Mogelijk is er namens NFN een fotograaf aanwezig om een reportage voor het tijdschrift UIT! of Bloot! te maken. Je wordt alleen herkenbaar in beeld gebracht als je daar toestemming voor geeft.

Duinrell Logo FC W