Casa de Cinco Hermanos

Accommodaties

 • 7 ervaringen gedeeld
 • Gemiddeld

Dit huis op een heuvel in de Spaanse campo wordt gerund door twee Nederlandse eigenaren. Het huis dankt de naam 'Casa de cinco Hermanos' aan het feit dat het in het bezit was van 5 broers en zussen.

Casa de cinco Hermanos is een prachtig gerenoveerd huis, omringd door de natuur. Je kunt er naturistisch verblijven op basis van Bed & Breakfast (de kamers hebben elk een eigen badkamer) of een huisje huren met eigen keuken en badkamer. Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig en worden voor u gewassen.

Casa de cinco Hermanos bevindt zich tussen het stadje Jumilla en het dorp Pinoso tussen de Sierra del Carche en de Sierra de la Pila. Het terrein is omringd door olijf- en amandelbomen. Het gebied is een oase van rust en ideaal voor een actieve naturistische vakantie. De totale oppervlakte van het terrein is ruim 1,7 hectare groot. Casa de cinco Hermanos is en blijft kleinschalig. Als alles is volgeboekt, verblijven er maximaal 12 gasten. Rust is dus gegarandeerd.

Het naturistische vakantieoord ligt aan de rand van een natuurgebied en diverse mooie andere natuurgebieden liggen op steenworp afstand. Ideaal dus voor actieve vakantiegangers, er zijn wandel- en fietsmogelijkheden genoeg. Ook buitenritten te paard zijn mogelijk. Er is een zwembad en het strand ten zuiden van Alicante is niet ver. In het voorjaar zijn de wilde bloemen een plaatje. Vogelliefhebbers zullen vele soorten aantreffen, waaronder de Adelaar, Hop, Oehoe en vele andere soorten.

In de buitenkeuken bij het zwembad staat een koelkast met wijn, frisdrank, bier en ijsjes en is voor iedere kamerhuurder ook te gebruiken voor eigen voorraad.

Volg de instructies op de website om het exacte adres te vinden.

Je kunt deze bestemming rechtstreeks boeken of via reisbureau Internatuur of Euronature.

Ledenvoordeel

Bij een verblijf van teminste 7 nachten krijgen leden die in een huisje of een kamer verblijven een korting van 5,00 per nacht. Kamperende leden krijgen bij een verblijf van tenminste 7 nachten een korting van €2,50.

Direct lid worden

Faciliteiten en mogelijkheden

Er worden huisjes en kamers verhuurd. De kamers worden verhuurd op basis van bed & breakfast en zijn inclusief badkamer en toilet.

De casita's (huisjes) hebben naast een badkamer en toilet ook een kitchenette. Er zijn ook twee kampeerplaatsen voor een tent, caravan of camper en er is eventueel een tent te huur. Er is een zwembad (6x13m2) aanwezig. Er is een aparte wc en er zijn 2 douches.

Accommodatietype
 • bed and breakfast
 • huisje

Faciliteiten
 • buitenzwembad
 • restaurant
 • wifi
 • kampeermogelijkheden

Service
 • ledenvoordeel
 • accreditatie 'Prettig bloot'

Toegankelijkheid
 • huisdieren toegestaan
#Naar alle locaties

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×