BoerderijSpa Nutter

Wellness

  • 2 ervaringen gedeeld
  • Gemiddeld

Net buiten Ootmarsum, tussen de Twentse akkers en weilanden, ligt BoerderijSpa Nutter. In een eeuwenoude Twentse boerderij, die al sinds 1645 familiebezit is, is een luxe Spa gevestigd. Je geniet hier van bijzondere behandelingen samengesteld met producten uit de natuur en van de boerderij en genieten van regionale en verantwoorde hapjes en drankjes.

Deze kleinschalige wellness dompel je onder in een wereld waar persoonlijke aandacht centraal staat en er bewust wordt omgegaan met de schoonheid om ons heen. BoerderijSpa Nutter staat voor natuurlijke behandelingen, pure wellness en gastvrijheid in het authentieke Twente.

Bij BoerderijSpa Nutter vind je onder andere een hooioven (stoof). In deze stoof zit gebroken Alpenhooi (met kruiden en bloemen). Door dit Alpenhooi komt stoom op het lichaam. Dit geeft een therapeutische werking voor het lichaam en het inhaleren van de stoom is goed voor de luchtwegen.

Ook bij de pakkingen bestaat een relatie met boerderijproducten zoals bijv. geitenboter of moor. 

Ledenvoordeel

Wil je ook genieten van de behandelingen en faciliteiten bij BoerderijSpa Nutter? Speciaal voor NFN-leden is het volgende arrangement samengesteld. 

  • Warm genieten in de broodoven
  • Zuiverende lichaamspakking met producten uit de natuur
  • Reinigen met medicinale klei in de kleioven
  • Ontspannen tussen de dennentakken in de kruidenoven*
  • Stomen in de hooioven*
  • In slaap wiegen op een dondolo
  • Warme lunch, keuze uit vis, vlees of vegetarisch gerecht

Inc. hapjes uit de streek, drankjes, badjas, slippers en handdoeken.

Je krijgt een korting van 20% op dit arrangement. Kies je voor één van de behandelingen met een *, dan is de ledenprijs per persoon € 85,-. Dit arrangement duurt zo'n 5 uur. Kies je voor beide behandelingen met een *, dan is de ledenprijs per persoon € 95,-. Het totale arrangement duurt dan zo'n 6 uur.

Je kunt ook kiezen voor bovenstaand arrangement inclusief overnachting in de landschapkamer, inclusief ontbijt voor geen € 199,00 maar € 169,00 per persoon (op basis van twee personen).

Reserveren
Reserveren kan telefonisch via 0541 - 29 46 44 of per mail via nutter@boerderijspa.nl. Vermeld bij de reservering dat je het NFN-arrangement boekt.

Direct lid worden

#Naar alle locaties

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×