SPAWellness Lomm

Wellness

  • 2 ervaringen gedeeld
  • Gemiddeld

Een nieuw saunacomplex in Limburg, gelegen tussen Venlo en Arcen, waar je kunt genieten van 6 verschillende sauna's zoals de rozen- en loungesauna, een verwarmd binnen- en buitenzwembad, 2 whirlpools (binnen en buiten), een caldariumbad en natuurlijk een dompelbad.

Er is een groot restaurant en buiten een terras, ligbedden en een tuin. Iedere dag zijn er diverse opgietingen. Daarnaast organiseren we hele regelmatig opgietdagen.

Je kunt er ook terecht voor gezichtsbehandelingen, massages en hamams. Ook kun je het hele jaar door een duik nemen in het onverwarmde natuurbad in de tuin. Er is ook een mysteryroom waar je al zwevend in een hangbed tot rust kunt komen.

Uniek is ook de halotherapie. Dit is een behandeling voor gasten met huidproblematiek of problemen met ademhaling. De ruimte is volledig gemaakt van zout.

SPAWellness Lomm is een middelgrote sauna. Er kunnen 250 gasten tegelijkertijd binnen zijn.

Ledenvoordeel

Ledenvoordeel voor 2019 (uitgezonderd feestdagen)

  • 2 =1 op het dagtarief van € 28,50 (prijswijzigingen voorbehouden
  • op vertoon van geldig pasje nfn

Direct lid worden

#Naar alle locaties

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×