Sauna en Wellness resort Thermae 2000

Wellness

  • 11 ervaringen gedeeld
  • Gemiddeld

Op de top van de Cauberg ligt Thermae 2OOO verscholen in het groen. Thermae 2OOO werd door 2 fysiotherapeuten in 1989 opgericht als kuuroord. Het bijzondere thermale water is goed voor spieren en gewrichten en heeft een ontspannende werking.

Met een oppervlakte van zo’n 60.000 m2 is Thermae 2OOO één van de grootste wellness centers van Nederland. Je kunt er genieten van binnen- en buitenbaden, sauna’s en stoombaden, whirlpools, schoonheidsbehandelingen en kuurprogramma’s.

Elke donderdag mag je ongekleed in zowel de baden als de sauna's (m.u.v. de kerstvakantie). Alle overige dagen is badkleding in de baden verplicht en eenmaal per week is badkleding zelfs in het hele complex verplicht. Kijk op de website van Thermae 2000 voor een overzicht van ongeklede, deels geklede en geheel geklede dagen.

Ledenvoordeel

€10,- korting op onze reguliere dagentree. Pasje meenemen en aan de kassa laten zien.Dan is de prijs € 26.-, dus € 10.- korting. Reserveren is niet nodig.

Een hele dag genieten van het wellness centrum met thermale binnen- en buitenbaden, uitgebreid saunalandschap en ligweide, deelname aan dagelijkse gratis activiteiten zoals floaten, sauna-opgietingen en ThermaeMotion.

Direct lid worden

#Naar alle locaties

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×