Ayubowan Massages

Wellness

Ayubowan - de oosterse aanraking  (Voorheen In Balans met Chris)

Graag heet ik je van harte welkom bij Ayubowan Coaching & Massage Almere. Iedereen is welkom jong en oud kortom iedereen die verlangt naar harmonie tussen lichaam en geest.

Voor een goede dienstverlening staat scholing en opleiding centraal. Door continue scholing te volgen blijft de kwaliteit gewaarborgd en ben ik in staat een divers aanbod aan behandelingen af te geven. Naast scholing komt de meeste kennis van Ayurveda van mijn familie in het verre oosten. 

Je kan bij mij terecht voor verschillende massages waaronder; Lomi Lomi, Hot Stone, Ayurvedische massages, Bamboe massage, Stoelmassage, Hoofdmassage, diverse body wraps en treatment behandelingen. Ledenvoordeel

Ledenvoordeel 2019

Leden van NFN krijgen 25 % korting op het gehele aanbod van Ayubowan Massages en na contact ook voor Fusiantra.

Om van deze korting te profiteren heb je een kortingscode nodig: NFNLEDEN2019. Deze code is online in te voeren rond het gedeelte van betalen. Ledenpas wel meenemen.

Bekijk onze homepage en neem op ieder moment contact met ons op als je vragen hebt. Dit kan per mail en telefoon. Kom je er boeken niet uit, bel dan het centrale nummer.

Direct lid worden

#Naar alle locaties

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×