Sauna Thermen Zuidwolde (Select Wellness Group)

Wellness

  • 3 ervaringen gedeeld
  • Gemiddeld

Sauna Thermen Zuidwolde ligt in het Drentse deel van het Reestdal. Het is een heerlijke rustgevende sauna met een uitstraling van warmte en sfeer. De sauna-accommodatie is gebouwd in en rondom een klassieke woonboerderij met origineel vlechtwerk. Achter de boerderij ligt een prachtige tuin bij met vennetjes en bruggetjes.

Sauna's
Er zijn 6 verschillende saunacabines en een Turks stoombad. Achter in de tuin is een waterval gemaakt met daarbij een gesteente. Je kan vervolgens afdalen in de grotsauna die een combinatie is van warmte en muziek. Je kunt hier de bijzondere grotmassage (met honing) boeken. Fans van houtgestookte sauna’s halen hun hart hier op: er zijn twee 100 % houtgestookte saunacabine’s. De Hooibergsauna, waar ook gesproken mag worden. En in de tuin vind je de Iki-sauna, deze wordt door lavastenen warm gehouden, ook worden hier met regelmaat opgietingen gegeven. Voor de echte liefhebbers is er een 95 graden Die Hard sauna; en voor de sauna beginners is er een reguliere, milde sauna. Dit is een heerlijke sauna voor de mooie dagen waarbij je lekker van de tuin kan genieten en wandelen van sauna naar sauna.

De tuin
De tuin is voorzien van nostalgische vennetjes, appelbomen en vele bruggetjes over het water. Perfect om rustig te wandelen en te genieten van de frisse buitenlucht na een rondje sauna. Lekkere luieren op comfortabele ligbedden kan ook en bij zonnig weer hangen er grote ruime fatboy-hangmatten. Aan het begin van de tuin staan een aantal gebouwen met rieten daken. Aan de ene kant het hoofdgebouw met daarin de entree, het andere gebouw bevat een Turks stoombad en nog twee saunacabines. Een leuk bijgebouw is de houtgestookte sauna die eruit ziet als een ouderwetse opslag voor hooi. Achter in de tuin, boven de vijver staat de Iki-sauna en de beroemde Grotsauna.

Het terras & de keuken
Tussen deze gebouwen liggen een terras met een zwembad, koude douchestraat en een whirlpool. De keuken werkt met verse producten. Populair zijn hier de streekgerechten. En wat u niet mag missen bij de koffie of thee is de huisgemaakte appeltaart. Een dagje Sauna Thermen Zuidwolde is ontspannen en genieten!

Massages en beauty behandelingen
Naast het gebruik van de sauna-accommodatie kun je je wellnessverblijf uitbreiden met een ontspannende massage of een beautybehandeling. Alle behandelingen worden verricht door deskundige masseuses en schoonheidsspecialisten. Naast deze ontspannende behandelingen kun je hier ook terecht voor pedicure, zwangerschaps- en sportmassage, harsen, Elos ontharing, microdermabrasie en permanente make up. Kortom; je zou er een uitgebreide beautydag van kunnen maken.

Ledenvoordeel

Direct lid worden

#Naar alle locaties

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×