Onder de kaart vind je de resultaten van je zoekopdracht op een rij. In deze lijst staan dezelfde locaties die op de kaart worden weergegeven, gesorteerd op afstand. Zoek je op een land, dan sorteren we vanuit het midden van dat land. Als je bij een locatie klikt op 'Bekijk op kaart', dan verschuift het beeld naar het icoontje van die locatie op de kaart.

Oke, ik snap het

locatieoverzicht en filters

Naaktlocatie zoeken:
Reset locatie

Verfijn zoekresultaat

Wis selectie
Hotels/appartementenCampings
Campingtype Toon alle filters
AccomodatiesAccommodaties
Type Toon alle filters
NaakstrandenNaaktstranden
Faciliteiten
Type
Toegankelijkheid
Campings/terreinenWellness
Faciliteiten
Service
Toegankelijkheid
ZwembadenZwembaden
Faciliteiten
Service
Toegankelijkheid

Verfijn je zoekresultaten

FilterLinks naast de lijst met resultaten kun je extra zoekopties aangeven.

Kies eerst de locatiesoort. Per soort zijn er verschillende criteria om je resultaat te verfijnen, zodat je precies kunt vinden wat je zoekt! De meestgebruikte criteria worden meteen getoond. Via 'toon alle filters' zie je vervolgens alle mogelijkheden waar je op kunt zoeken. Wanneer je een zoekoptie aanvinkt, worden de gevonden locaties op de kaart én in de lijst automatisch bijgewerkt.

Wil je op iets heel anders zoeken dan je hebt aangevinkt? Klik op 'Wis selectie' en je begint met een schone lei.

Oke, ik snap het

Makkelijker locaties zoeken op tablet of mobiel?
NFN heeft een Android-app waarmee je eenvoudig kunt zoeken naar naaktlocaties. Zelfs met offline kaarten, voor als je ergens geen internet hebt. Handig toch?

Download de NFN-app gratis Sluit melding

Makkelijker locaties zoeken op tablet of mobiel?
NFN heeft een iOS-app waarmee je eenvoudig kunt zoeken naar naaktlocaties. Zelfs met offline kaarten, voor als je ergens geen internet hebt. Handig toch?

Download de NFN-app gratis Sluit melding

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×