Jongeren

Stoer of heel gewoon?

Kies jij ervoor om een plakkend zwemshort of knellende bikini aan te doen, die na het zwemmen verandert in een mobiele zandbak? Of ga je all the way, in je blote kont het water in? De één vindt dat stoer, een ander zou niet durven, maar wij vinden dat heel gewoon.

Jongeren met lef hebben bij NFN een streepje voor! Met bijvoorbeeld een gratis lidmaatschap tot je 25e. Tussen je 15e en 25e krijg je dan zelfs een speciale jongerenledenpas. Naast dat je met die pas laat zien dat jij je eigen keuzes maakt en bloot heel gewoon vindt, krijg je ook iets van ons!

Voordelen lidmaatschap:

• Korting en voordeel bij campings, sauna’s, b&b’s en op artikelen in onze 
• Toegang tot evenementen, zoals een cool strandfeest of relaxdag.
• Vier keer per jaar ontvang je onze magazines (UIT! en Bloot!) in de bus.

Daarnaast hebben we een promotieteam van enthousiaste jongeren die festivals bezoeken en bijvoorbeeld vloggen en presentaties geven op scholen. Met resultaat! Steeds meer jongeren trekken zich van wat anderen zeggen niks aan. Sterker nog, ze trekken alles uit! Want dat past bij ze! Ook bij jou? Sluit je dan bij ons aan!

Chillen met die billen!

Uit je dak gaan tijdens een relaxed jongerenweekend of twee weken met z’n allen chillen in de zomervakantie in zonnig Frankrijk? De NFN Jongeren organiseren het hele jaar door activiteiten voor iedereen die tussen de 17 en 27 jaar is. Lijkt je dat wel wat? Ga dan gewoon mee en ervaar zelf hoe leuk het is!

NFN-Jongerenzomervakantie 2019

De NFN-Jongerenreis wordt dit jaar in samenwerking met de NFN door Internatuur georganiseerd. In de Vendée ligt Le Colombier, waar de reis naartoe gaat.

Al jarenlang gaat er elke zomervakantie een grote groep NFN-Jongeren naar naturistencampings in Frankrijk. Om de drie jaar wordt er een nieuwe camping uitgezocht. Sinds 2018, is Le Colombier gekozen tot camping voor drie jaar, gelegen in de Vendée, in Frankrijk. Deze zomervakantie wordt grotendeels door de jongeren zelf georganiseerd.

De groep bestaat uit jongeren tussen de 17 en 27 jaar oud. Veel kennen elkaar al jaren, van bijvoorbeeld de weekenden weg in Nederland, maar er zijn ook elk jaar weer genoeg mensen die voor het eerst meegaan. Afgelopen jaar zijn er bijna 60 NFN-Jongeren meegegaan op vakantie naar Frankrijk!

Over Camping Le Colombier

Deze camping is 50 hectare groot. Er zijn veel voorzieningen, zoals een (verwarmd)zwembad, bar, restaurant en een sauna. De NFN-Jongeren hebben een eigen activiteitenveld, met een eigen kooktent, partytent en een volleybalveld. Daarnaast staan alle tenten van de NFN-Jongeren op een groot slaapveld.

Hoe ziet zo’n NFN-jongeren zomervakantie eruit?
Voor maar € 455,- verblijf je twee weken in het zonnige Frankrijk. Hier zitten de heen- en terugreis van en naar het Jaarbeursplein in Utrecht bij inbegrepen. Dit jaar zal de bus vertrekken op 19 juli en komt weer terug op 4 augustus. Het ontbijt, de lunch en het avondeten zijn ook bij de prijs inbegrepen. Ben je geen NFN-lid, maar wil je mee als introducée, dan betaal je € 55,- extra (of je wordt gratis lid van NFN). Wil je slechts een aantal dagen mee, dan kan dat ook, je betaalt € 35,00 per dag.

Tijdens de busreis is er tijd zat om alvast een deel van de groep te leren kennen. Eenmaal aangekomen op de camping is er vaak een welkomstpraatje van de campingeigenaren, waarna de jongeren tijd hebben om de tenten op te zetten.

In de vakantie zijn er meestal twee vaste dagactiviteiten voor de hele groep, waarvan een bezoek aan een stad in de buurt er vaak één van is. Er zijn ook themafeestjes, waarvan de thema’s deels voor de vakantie al bekendgemaakt worden. Daarnaast is er vaak een gala.

Er is een bar aanwezig in de partytent, waar water, frisdrank en drankjes altijd voor een klein prijsje te verkrijgen zijn.

Naast de dagactiviteiten zijn er nog keuzeactiviteiten. Voorbeelden van afgelopen jaren zijn een bezoek aan een oude grot, een stadje of kasteel, bowlen, bubble voetbal, een festival in de buurt en nog veel meer!

Vervoer
Vertrek op vrijdag 19 juli 2019 vanaf de Jaarbeursplein in Utrecht met een Touringcarbus. Op zondag 4 augustus 2019 komt de bus weer in Utrecht aan. Het is natuurlijk altijd mogelijk om met eigen vervoer naar Le Colombier te gaan.

Wat moet ik doen om hieraan deel te mogen nemen?
Ben je NFN-lid of introducé van een NFN-lid? Dan kun jij je inschrijven! Door het jaar heen ontvang je een aantal nieuwsbrieven over de zomervakantie, waarin onder meer de organisatie voorgesteld wordt en themafeestjes bekend gemaakt worden. Ben je overtuigd en wil je mee met deze zonnige, gezellige vakantie? Schrijf je dan nu in!

Contact, vragen, ideeën, opmeringen, of wil je de nieuwsbrieven ontvangen?
Stuur dan een mailtje naar de organisatie via zomervakantie@nfn.nl.

Kan ik ook voor een paar dagen mee?
Het is mogelijk om ook maar een paar dagen mee te gaan of 1 week. Je betaalt € 35,00 per dag.

Inschrijfformulier zomervakantie 2019

Contact, vragen, ideeën, opmerkingen, of wil je de nieuwsbrieven ontvangen?
Stuur dan een mailtje naar de organisatie via zomervakantie@nfn.nl.

Tot je 25e jaar gratis NFN-lidmaatschap

Tot je 25e jaar krijg je je NFN-lidmaatschap helemaal gratis. Ben je jonger dan 15 jaar, dan krijg je geen eigen ledenpas. Tussen je 15e en 25e krijg je onze speciale jongeren ledenpas.

Bij het lidmaatschap krijg je:

  • Korting en voordeel bij campings, sauna’s, b&b’s en op artikelen in onze webshop.
  • Toegang tot evenementen, zoals een cool strandfeest of relaxdag.
  • Vier keer per jaar ontvang je onze magazines (UIT! en Bloot!) in de bus.

Ouder dan 18 jaar
Ben je jonger dan 18 en wil je lid worden van NFN? Dan kun je je hier aanmelden. Zorg dat je ouders een handtekening zetten. Na je 25e wordt je lidmaatschap beëindigd en vragen we je of je het wilt verlengen met een betaald lidmaatschap voor volwassenen.

Veelgestelde vragen voor jongeren

Bekijk de veelgestelde vragen voor jongeren.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met 033 - 253 30 60 of stuur een mail naar info@nfn.nl

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×